Welkom

Welkom op de website van Krist Doo Festivaltheater! Hier vind je het meest fantastische straattheater en walking-acts van kunstenaar en performer Krist Doo en zijn team. Welke act je ook boekt, succes is altijd gegarandeerd.

In 2024 ligt onze focus vooral op Golila, onze geliefde lila Gorila, die dit jaar exclusief zal worden uitgevoerd door Krist Doo. Hij verkeert in topvorm (zowel fysiek als artistiek) en heeft de afgelopen 10 jaar ruim 30 prijzen gewonnen voor zijn optredens

Het aantal theateracts in onze collectie is de laatste tijd geslonken door een nieuwe koers. De afgelopen jaren waren wij door het succes van ons gezelschap flink gegroeid in het aantal acts, het aantal optredens en de uitbreiding van onze spelersgroep. Het is echter altijd onze kracht geweest dat we een klein gezelschap waren en dat we met slechts enkele acts en een klein vast spelersteam op het hoogst mogelijke niveau speelden en plezier maakten.

We hebben daarom besloten het aantal acts terug te brengen, terug te schakelen naar een kleinere spelersgroep en minder werk op ons te nemen. Zo laten wij voldoende tijd en ruimte over voor het creatieve proces en plezier in ons vak. De beschikbaarheid is dus iets beperkter dan voorheen, maar we kunnen onze opdrachtgevers en het publiek het beste van het beste bieden!

Vanaf begin 2024 worden er geen levende standbeelden meer aangeboden op de website van Krist Doo Festivaltheater.
Enkele van de bekendste levende standbeelden van het hoogste niveau, zoals de Chagrijnige Vent en Orang-Oetan, worden nog steeds aangeboden op de website statues-vivantes.com en worden alleen nog door Krist Doo zelf uitgevoerd.